WERK MET MIJ

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke ondernemer en voel je dat je meer plezier en groei uit je bedrijf kunt halen? Loop je vast op twijfels of heb je last van de omzetstress?

Kom in beweging en kies wat bij je past!

mag ik je wat vragen?

SNEL IN BEWEGING

IMPACT ANALYSE

We maken samen een korte analyse van jouw onderneming, waar je staat en waar je naar toe wilt. Al snel zien we waar je het eerste op kan focussen om weer on track te komen en weer te bewegen in de juiste richting waardoor jij weer impact gaat maken. Kort en krachtig met een mooie to do lijst waar jij mee verder kan.

We focussen op een duidelijk onderwerp. Aan de hand van de vragenlijst die je vooraf ontvangt, geef je aan waar jij op wilt richten.
– Social Media en zichtbaarheid
– Omzet
– Prijs en productanalyse
– Website scan

Hoe: online
Duurt: 2-3 uur met vragenlijst vooraf
Prijs: € 395,00

1:1 VAN DROOM NAAR RESULTAAT

DREAM - PLAN - DO

Voor vrouwelijke ondernemers die het tijd vinden om te gaan vliegen met hun bedrijf en klaar zijn om impact te gaan maken.

Die het ondernemen makkelijker, leuker en mooier willen maken. Om die droom nu eens goed van de grond te krijgen

  • Meer klanten
  • Meer winst
  • Fijner werken

We gaan ontdekken waar jouw goud zit, waar jij blij van wordt en wat je ideale klant is. En we werken naar een concreet en duidelijk actieplan. Je kan mij zien als je sparringspartner, adviseur en strateeg. 

Dit traject duurt 2-3 maanden, afhankelijk van de ingeplande afspraken, in overleg.

Boek direct jouw match call:

#WEEKLYMAIL

VOOR LEUKER ONDERNEMEN

Elke week een dosis inspiratie in je mail.
Over ondernemen, branding, zichtbaarheid en alles wat er bij komt kijken.

Over Dorien

Impactmaker, brandstrateeg en visionair. En ervaringsdeskundige! Al 20 jaar ondernemer van diverse brands en labels. Wat begon met geboortekaartjes, heeft zich ontwikkeld tot een uitgebreid ecommerce platform dat wordt verhuurd aan designers. Always next level.

Spelen met de markt, jezelf continu opnieuw uitvinden en stretchen, je op de veranderende doelgroep aanpassen. Dat is wat ondernemen is en wat ik jou ook graag leer.

Team up en level up. Samen gaan we nog meer impact maken en jouw droombedrijf neerzetten.