AAN DE SLAG!

ONDERNEEM MET
PLEZIER EN DE JUISTE
FOCUS

We kunnen op verschillende manieren aan de slag gaan met jouw bedrijf. Afhankelijk van waar je nu staat en waar je graag naar toe wilt. We zetten jouw droombedrijf neer. Van droom, naar strategie, naar een echt beleid én hoe je dit in je bedrijf kan doorvoeren. Dus ook echt hands on!

OPTIE 1:

KOM DIRECT MAKKELIJK IN BEWEGING

SPARRING SESSIE

We maken samen een analyse van jouw onderneming, waar je staat en waar je naar toe wilt. Strategie in een notendop. Al snel zien we waar je het eerste op kan focussen om de juiste richting weer te vinden. Waardoor jij weer impact gaat maken. Kort en krachtig met een mooie to do lijst waar jij mee verder kan.

We focussen op een duidelijk onderwerp. Aan de hand van de vragenlijst die je vooraf ontvangt, geef je aan waar jij vast loopt en wat we aandacht mogen geven.

Dus wil je ook stoppen met overwhelm, stress en twijfelen in je bedrijf? Boek nu jouw sparring sessie!

Hoe: online
Duurt: 2 uur
Prijs: € 295,00

1:1 VAN DROOM NAAR RESULTAAT

DREAM - PLAN - DO

Voor passievolle ondernemers die het tijd vinden om te gaan vliegen met hun bedrijf en klaar zijn om impact te gaan maken.

Die het ondernemen makkelijker, leuker en mooier willen maken. Om die droom nu eens goed van de grond te krijgen

  • Meer klanten
  • Meer winst
  • Fijner werken

We gaan ontdekken waar jouw goud zit, waar jij blij van wordt en wat je ideale klant is. En we werken naar een concreet en duidelijk actieplan. Je kan mij zien als je sparringspartner, adviseur en strateeg. 

Dit traject duurt 2-3 maanden, afhankelijk van de ingeplande afspraken, in overleg.

Vraag een match call aan. Dat kan via een DM op Insta (@do.branding) of plan direct een afspraak in mijn agenda met onderstaande link.

#BUSINESSFUNMAIL

VOOR LEUKER ONDERNEMEN

Regelmatig een dosis inspiratie in je mail.
Over ondernemen, branding, zichtbaarheid en alles wat er bij komt kijken.

Over Dorien

Impactmaker, brandstrateeg en visionair. En ervaringsdeskundige! Al 20 jaar ondernemer van diverse brands en labels. Wat begon met geboortekaartjes, heeft zich ontwikkeld tot een uitgebreid ecommerce platform dat wordt verhuurd aan designers. Always next level.

Spelen met de markt, jezelf continu opnieuw uitvinden en stretchen, je op de veranderende doelgroep aanpassen. Dat is wat ondernemen is en wat ik jou ook graag leer.

Team up en level up. Samen gaan we nog meer impact maken en jouw droombedrijf neerzetten.