Over Do.branding

In 2003 begon mijn ondernemers avontuur. Als marketeer werkte ik op het hoofdkantoor bij PostNL en zag daar mooie kansen liggen in de geboortekaartjes markt. Een persoonlijk, eigen gemaakt geboortekaartje. Dat wilt toch iedereen? In die tijd bestelde je online nog geen geboortekaartjes en bevond ik me in een nieuwe markt.

Nu, bijna 20 jaar later, kan ik zeggen dat het een mooi ondernemers avontuur is geworden. Bijna elk jaar zijn we gegroeid. En altijd meebewegen met de markt, kansen zien en in het diepe durven te springen. Echt ondernemen dus. Elke keer uit je comfort zone gaan.

In 2020 heb ik een gedeelte van mijn bedrijf verkocht. En dat opende weer de deuren voor nieuwe avonturen. Ik ben nog steeds verantwoordelijk voor DRN Cards & Concepts en Lief Leuk & Eigen. En ben ondertussen ook bezig met het opzetten van nieuwe platformen.

Ik onderneem nu meer vanuit de vraag: Wat wil ik? Hoe kan ik voor mij passend ondernemen. Ondernemen vanuit mijn hart, met meer gemak en minder moeite.

Ondernemen is een eigen vak. En het verandert elke dag. Net zoals alle software updates, is het ook belangrijk om je ondernemers skills te updaten. Zichtbaarheid is zo belangrijk. Maar wel op de juiste manier. Anders loop je leeg. De juiste boodschap vertellen, jezelf laten zien. Hoe doe je dat zonder jezelf te verliezen en mee te rennen in de ratrace. Hoe val je op, en blijf je toch bij jezelf?

Ondernemen is niet alleen een skill, het is ook een mindset. Meebewegen in de golfbeweging. Opgaan in de flow. Mooi werk uit het hart wordt namelijk gezien. En daar help ik je bij.