ONDERNEMER, BUSINESSMENTOR & SPARRINGSPARTNER

KANSEN ZIEN &

VALKUILEN VERMIJDEN

mentor & sparringspartner

IMPACT MAKEN
& GENIETEN

Ondernemen is een geweldige reis. Een reis waarin je continu bezig bent om boven jezelf uit te stijgen en om op te vallen. In een markt die in een rap tempo aan het veranderen is. Je staat nooit stil.

Hoe val je nu nog op? Hoe kan je jouw bedrijf laten groeien. Ik help je. Om impact te maken met jouw bedrijf én, vooral, om te genieten van de mooie reis.

Leuk en daadkrachtig ondernemen.

Dorien – visionair / merkstrateeg / impactmaker

dobranding business advies branding coaching
Gratis ebook ondernemen met impact
GRATIS GIDS VOOR JOU

DIRECT 5 TIPS VOOR ECHTE IMPACT

Hoe kan je opvallen en impact maken? Start (heel makkelijk) met het downloaden van deze GRATIS tips.

WERK MET MIJ

IMPACT ANALYSE 1:1

Een krachtige impact analyse van je bedrijf. Naar aanleiding van een vragenlijst ontvang je een analyse evenals een kort en krachtig actieplan. Bedoeld om jou kritisch naar je bedrijf te laten kijken en direct weer in de actiemodus te komen. Geschikt voor ondernemers die even vast zitten in hun to do’s of storytelling. 

1:1 PROGRAMMA DREAM – PLAN – DO

Samen gaan wij jouw dromen verkennen, je vuurtje (terug)vinden en deze omzetten naar een duidelijk actieplan waarmee je impact maakt. Dit is een 1 op 1 traject van 3 maanden. Er is weer ruimte in september, dus vraag nu jouw matchcall aan.

KIND WORDS

Over Dorien

Impactmaker, brandstrateeg en visionair.
En ervaringsdeskundige! Al 20 jaar ondernemer van diverse brands en labels. Wat begon met geboortekaartjes, heeft zich ontwikkeld tot een uitgebreid ecommerce platform dat wordt verhuurd aan designers. Always next level.

Spelen met de markt, jezelf continu opnieuw uitvinden en stretchen, je op de veranderende doelgroep aanpassen. Dat is wat ondernemen is en wat ik jou ook graag leer.

Team up en level up. Samen gaan we nog meer impact maken en jouw droombedrijf neerzetten.

#WEEKLYMAIL

VOOR LEUKER ONDERNEMEN

Elke week een dosis inspiratie in je mail.
Over ondernemen, branding, zichtbaarheid en alles wat er bij komt kijken.