Daarom Do.branding

· voor alle ondernemers ·

Do.branding heeft als missie om ondernemers vanuit hun passie te laten werken en de juiste koers te volgen zodat ze kunnen werken aan hun succes. Een inspiratieplatform voor ondernemers dus.

In 2003 begon ik met ondernemen. Het was altijd mijn droom geweest en ik had mijn inziens een goed vernieuwend idee waarmee ik de markt ging veroveren! In deze tijd kwam Google net op, ecommerce stond nog in de kinderschoenen en een website was nog niet heel spannend meer dan een paar pagina’s.

In de jaren volgend is er enorm veel veranderd in het online landschap. Hyves kwam en ging, MSN kwam en ging. Facebook kwam, bleef maar veranderde. Instagram ontwikkelde en Pinterest was ook ‘here to stay’. We zagen de markt en maar ook de klant zich aanpassen aan alle geweldige nieuwe (technische) mogelijkheden. Als ik terugkijk op bijna 20 jaar ondernemen is aanpassen en je ontwikkelen het meest belangrijk gebleken om je bedrijf te laten groeien.

Veranderingen zijn er mijn inziens om te omarmen en dé (leukste) uitdaging van een ondernemer. Een van de beste redenen om ondernemer te worden, wat mij betreft. Ondernemen is dus hard werken. Daar horen makkelijke tijden bij, maar ook de ‘shittie ones’. En eerlijk gezegd, leer je het meest van de laatste.

Ondertussen ben ik er achter dat juist de kansen zien in een veranderende omgeving, het leukste is om te doen! En wil je als ondernemer succes boeken, dan moet je je zelf blijven ontwikkelen. Zo help ik steeds meer ondernemers bij hun online business en marketing. Tijd dus voor een officiële stap, en hiermee naar buiten te treden.

Welkom bij Do.branding!

Wanneer je doet wat je deed
Dan krijg je wat je kreeg

Unknown