Impress Yourself 2020

· Proof yourself you can grow and get better ·

De afgelopen jaren zijn voor mij als ondernemer jaren geweest waarin ik het meeste heb geleerd. Opeens liep alles niet meer, was de flow eruit. De grootste alarmbel ging af: de omzet begon terug te lopen. Als kleine ondernemer met diverse mensen in dienst is dat geen goed bericht, kan ik je vertellen.

Een duidelijk signaal. Ik moest aan de slag. Keuzes maken. En dat werden ook best wel essentiële keuzes. Wat wil ik nu echt? Ga ik er weer voor of gooi ik de handdoek in de ring? Geloof me, daar kwam een flinke dosis mindset bij kijken. Mijn keuze was duidelijk: ik ging ervoor en de mouwen werden opgestroopt.

Halverwege 2019 kwam voor mij de ommekeer en was de flow er weer. De omzet ging stijgen, de positiviteit kwam terug. Ik wist weer waar ik stond en bovenal, waar ik naar toe wilde. Dit was een grote schop onder mijn kont om weer in de juiste actiemodus te komen. En
we zijn weer helemaal op koers. Met meer ambities dan ooit! Wow, dit gevoel willen we delen!

Dit kan jij ook ! Daarom start ik nu – begin 2020 – met een eerste online programma Impress Yourself. Een programma uit mijn hart. Want je hebt een keuze. Je kan aan jouw eigen succes werken. Als je jezelf de juiste vragen stelt. Want wie moet je anders overtuigen dan jezelf? Wie moet je anders blij maken dan jij? Dit programma gaat over doen waar je blij van wordt én er goed in worden. En dan vooral bij jezelf blijven.

 

2020 staat wat ons betreft voor ‘Impress Yourself’

  • Want we vinden het belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt.
  • Dat je doet wat bij jou past en wat goed voelt voor jou.
  • Want als je met passie en overtuiging werkt, dan volgt succes.
  • ‘Show yourself that you can grow and get better’

 

Doe je mee?

In opeenvolgende stappen gaan wij je helpen om dit jaar het verschil te maken en – vooral – om indruk te maken op jezelf. Om te gaan ‘vliegen’ met je bedrijf. Om jezelf volop uit te dagen en niet alleen de doelen op te schrijven, maar er ook naar te leven.

We stellen je kritische vragen die je voor jezelf kan beantwoorden. Zodat je je doelen en missie helder krijgt. En uiteraard geven we je ook tools en tips om naar je doelen toe te werken. Een stok achter de deur om voor 2020 (and beyond…) jouw weg uit te stippelen met een heldere bestemming. De doelen zijn met name zakelijk gericht maar we besteden ook aandacht aan het persoonlijke. Want juist bij kleine ondernemers is privé en werk nauw met elkaar verbonden en is balans de key!

Het zwaartepunt ligt om jou te helpen bij het bepalen van je zakelijke doelen en deze ook écht te bereiken. We zullen dan ook inhoudelijk ingaan op Marketing Communicatie vraagstukken, KPI’s, customer journey, figures, tools etc. Kortom: wij helpen jou om duidelijke doelen te zetten en van 2020 een succes te maken.

 

Wat kan je verwachten

  • Je ontvangt van ons regelmatig een mail met een module. Ieder module heeft een eigen thema. Dit zal eens per week of 2 weken zijn.
  • Elke module bevat naast waardevolle informatie ook een opdrachtensheet die je kan downloaden en invullen. Dit doe je uiteraard vooral voor jezelf
  • Deze opdrachten vul je in en mag ook met ons delen om bijvoorbeeld even te sparren
 

Improve yourself. Het programma om in je onderneming te groeien in 2020

 

Hoe doe je mee?

Heel simpel. Het kost je niets omdat dit mijn eerste online cursus is. Een betaversie zeg maar. Er zijn daarom maar 5 plekjes beschikbaar. Wees er daarom snel bij. Schrijf je in met de onderstaande knop, dan ontvang je alle informatie in de mail. Verwacht ongeveer 2x per maand een mailtje van ons.

 

Ja ik doe mee met het Impress Yourself programma

 

Volg ons op Instagram voor meer inspiratie.